AJÁNLATKÉRÉS
Kérlek, add meg a nevedet, email címedet, plusz írd le, miben tudunk segíteni! Pár napon belül válaszolunk.
Név
Nem írtál nevet, miért?
Telefon
Nem írtál nevet, miért?
Az ajánlatkérés tárgya
Nem írtál tárgyat, miért?
Referenciák
AJÁNLATKÉRÉS

Online értékesítés

Az online értékesítésben és értékesítéstámogatásban mindig is hittünk, mert jól mérhető és a legtöbb esetben ma már hatékonyabb, mint a kizárólag offline módszerek.

Minden egyes esetben egyedi értékesítési rendszert dolgozunk ki, amely az adott cégnek és a cég üzleti céljának leginkább megfelel. Ennek ellenére az online értékesítés általában azért online hirdetésekből és landing page-ekből épül fel. A PPC hirdetéseken kívül természetesen lehet közösségi kontenttel, e-dm-mel és hírlevelekkel vagy akár SEO-val is kattintásokat szerezni, míg a regisztráció a landing page-eken kívül történhet a direkt ezzel a céllal felépített website-on vagy akár Facebook űrlappal.

Az igények felmérése után kialakítunk egy koncepciót, és miután jóváhagyta az ügyfél, hirdetési, site és egyéb szövegeket írunk, grafikai terveket készítünk, létrehozunk hirdetési fiókokat, beállítjuk a hirdetéseket. A hirdetések elindítása után rendszeresen nézzük az eredményeket, és ha kell, finomhangoljuk a rendszert, majd riportokat készítünk.

404     Jogi nyilatkozat     Copyright 2008-2020 atman marketing Kft.